Vandhjulet

← Back to the Portfolio

I Stavangers revitaliserede havneområde ligger denne markante, cirkulære boligkarre. Boliger  åbner sig mod de lange kig mod Stavangers fjord og havneområder men også har en privat og mere intim læside i den indre gård. En markant plads foran huset er tænkt som en “bypark” hvor indretning med grønne oaser og aktivitetsredskaber, cykelbaner og legeredskaber skal være med til at generere et lokalt miljø og ankerpunkt for hele området.

  • Klient                  Stavanger Ejendomme
  • Lokation              Stavanger, Norge
  • Type                   Bolig
  • Størrelse            16.000 kvm / brutto
  • Materialer           Stål, Fiberbeton, glas, træ
  • Energi                BR10 40 kWh/m2
  • Note                   Projektet udarbejdet som konkurrenceleder hos Arkitema

 

 

 

  • Filed under: Bolig